Kasvissalaatti

Raaka-aineet

2 porkkanaa
1/2 kesäkurpitsaa
pala  kaalia
pala lanttua tai naurista
10 kpl retiisejä
0,5 dl tillisilppua

Kastikkeeksi

Makea salaattikastike 345 ml

Kaali tuo terveellistä vaihtelua aterioille. Ohuet suikaleet onnistuvat vaikkapa juustohöylän avulla.

Valmistusohje

Pese ja suikaloi kaali. Asettele suikaleet salaattivadin pohjalle. Pese ja kuori porkkanat ja lanttu. Huuhtele kesäkurpitsa. Leikkaa porkkanat, lanttu ja kesäkurpitsa kuorimaveitsellä ohuiksi siivuiksi ja laita ne kaalisuikaleiden päälle. Pese ja siisti retiisit ja leikkaa ne tarvittaessa puolikkaiksi. Asettele retiisit tasaisesti salaatin päälle punainen puoli ylöspäin. Koristele tuoreella tillillä.  Nauti Makean salaattikastikkeen kera.

*Vinkki: Maukkaan ja yksinkertaisen salaatin saat lisäämällä ohuiden kaalisuikaleiden joukkooon Saarioisten Sweet chili -kastiketta.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: