Kebakkolankku kolmella dipillä

Raaka-aineet

1 pkt Kebakko 440 g
1 pieni pussi valmiita juureslastuja (sis. esim. kuivattua punajuurta, porkkanaa ja palsternakkaa)

Pähkinädippi

100 g suolapähkinöitä
3 rkl Fresh Garlic Valkosipulimajoneesi 270 ml
2 rkl kookoskermaa
1 limen mehu
0,5 tl juustokuminaa
ripaus kuivattua chiliä

Makea chilidippi

1 prk ranskankermaa (200 g)
3 rkl Sweet chili -kastike 345 ml
1 rkl silputtua ruohosipulia
seesaminsiemeniä viimeistelyyn

Chimichurri

2 dl Chimichurri-kastike 270 ml

Piknikille mars! Tikusta syötävät kebakot ovat helppoa ulkoruokaa. Dipattavaksi kebakkojen kylkeen sopii myös muuta, kuten juuressipsejä tai vaikkapa uudet perunat. 4 hlölle.

Valmistusohje

Grillaa kebakot. Asettele ne tarjolle laakealle laudalle tai vadille. Ripottele juureslastut päälle. Tarjoile dippien kanssa.

Pähkinädippi: Hienonna pähkinät ja sekoita jokkoon muut ainekset. Anna makujen tekeytyä hetki. Pähkinädippi on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä.

Makea chilidippi: Sekoita dipin ainekset keskenään. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Anna makujen tekeytyä hetki ja tarjoile viileänä.

Chimichurri-kastike: Tarjoa sellaisenaan.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: