Kiinalainen kalkkunasalaatti

Raaka-aineet

2 verigreippiä
100 g pinaattia
ruukkusalaatti, vuonankaalia
1 punasipuli
16 viipaletta Kultakalkkuna 200 g

Kastikkeeksi

Sweet chili -kastike 345 ml

Koristeluun

cashew-pähkinöitä

Öljytön ja makea kastike taltuttaa greipin kirpeyden salaatissa.

Valmistusohje

Kuori verigreipit niin, ettei hedelmälihaan jää yhtään valkoista. Paloittele kuutioiksi. Asettele salaattilautasille pinaatinlehtiä, revittyjä ruukkusalaatinlehtiä, vuonankaalia ja punasipulia ohuina lohkoina tai renkaina. Lisää verigreipinpalat ja ruusukkeiksi käärityt Kultakalkkuna-viipaleet. Koristele annokset cashew-pähkinöillä. Lisää Sweet chili- kastike juuri ennen tarjoilua.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: