Kultakinkku-couscoussalaatti

Raaka-aineet

2 dl couscousia tai bulguria
200 g kirsikkatomaatteja
puolikas kurkku
1 punainen paprika
80 g manteleita
3-4 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan raastettu kuori
½-1 sitruunan mehu
2 rkl hunajaa
suolaa ja mustapippuria
kourallinen ruohosipulia
1 rasia Kultakinkku 200 g tai
Kultakalkkuna 200 g

Couscoussalaatin voit valmistaa ennakkoon, niin se ehtii maustua hyvin. Viimeistele salaatti ennen tarjoilua Saarioisten Kultakinkku –leikkeleviipaleilla. 

Valmistusohje

4-6:lle

Keitä couscous/bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Lohko kirsikkatomaatit ja kuutioi kurkku sekä paprika pieniksi kuutioiksi. Paahda mantelit kuumalla pannulla ja rouhi ne veitsellä. Sekoita kaikki salaatin ainekset ja mausteet keskenään isossa kulhossa. Anna maustua hetki. Kaada couscous-salaatti tarjoiluvadille tai annoskulhoihin. Pyöräytä leikkeleet rullalle ja asettele ne kauniisti couscoussalaatin vierelle. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: