Lammasdogit

Raaka-aineet

1 pkt Lammaspyörykät 240 g
4 kpl valmiita hot dog -sämpylää
1 dl valmista majoneesia
3 rkl Saarioinen hunajainen Teriyakikastiketta (markkinoille 1.3.2016)
1 dl raastettua cheddarjuustoa
2 kevätsipulin vartta ja muutama mintunlehti viimeistelyyn

Makoisat hodarit syntyvät valmiista hot dog -sämpylöistä ja lammaspyöryköistä. Teriyaki-majoneesista, cheddarjuusto ja kevätsipuli viimeistelevät nämä dogit. Hodarit ovat mahtavaa juhlaruokaa, talkooruokaa tai vaikkapa leffaruokaa. 4:lle.

Valmistusohje

Lämmitä lammaspyörykät uusissa tai pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Avaa hodarisämpylät ja lämmitä uunissa, pannulla tai mikrossa. Valmista kastike sekoittamalla majoneesi ja Teriyakikastike. Täytä sämpylät kuumilla lammaspyöryköillä ja valuta päälle kastike. Ripottele pintaan juustoraaste ja viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja tuoreella mintulla.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: