Lammaspyörykät, sitruunacouscous ja juustoinen tzatziki

Raaka-aineet

1 pkt Lammaspyörykät 240 g
2 ras Couscoussalaatti 200 g

Lisäke:

1 ras Kurkkuraastesalaatti 250 g
0,5 dl Fresh Garlic Valkosipulimajoneesi 270 ml
100 g fetajuustoa
mustapippuria ja tuoretta minttua viimeistelyyn
1 dl mustia oliiveja tarjoiluun

Tästä ohjeesta löytyvät raikkaat välimerelliset maut. Isompikin annos valmistuu nopeasti ja ruoka sopii hyvin myös isommalle joukolle buffet tarjoiluun. 4 hlölle.

Valmistusohje

Aloita tzatzikin valmistuksesta. Sekoita kurkkuraastesalaatin joukkoon majoneesi ja rouhittu fetajuusto. Anna makujen tekeytyä viileässä.
Kuumenna lammaspyörykät ja couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta tarjolle laakeaan astiaan, couscous alle ja pyörykät pinnalle. Lisää juustoista tzatzikia pyöryköiden päälle. Rouhi mustapippuria pinnalle ja koristele muutamalla mintunlehdellä. Mustat oliivit sopivat makumaailmaan, tarjoile niitä lisänä.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: