Lohismörret

Raaka-aineet

4 kpl saaristolaisnappeja (tulee yht. 8 leipää)
1 rasia Perunasalaatti 450 g
1,5 rkl kokojyväsinappia
mustapippuria myllystä
150 g kylmäsavu- tai graavilohta viipaleina

Etikkakurkut

1/2 kurkku
1 rkl tilliä
1,5 rkl väkiviinaetikkaa
1/2 tl sokeria
tilliä ja versoja koristeeksi

8 pientä leipää

Valmistusohje

Asettele leipäpuolikkaat tarjoilualustalle. Sekoita perunasalaatti, kokojyväsinappi ja mausta ripauksella mustapippuria. Lusikoi maustettua perunasalaattia leipien päälle pieneksi keoksi. Asettele lohiviipaleet salaattikeon päälle.

Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon silputtu tilli, etikka ja sokeri. Laita etikkakurkkuja tarjolle leipien kanssa. Koristele tillinoksilla ja/tai versoilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: