Lohivartaat Teriyaki

Raaka-aineet

n. 1 kg lohifilee
ripaus suolaa
0,5 dl Hunajainen teriyakikastike 345 ml (markkinoille 1.3.2016)
2 rkl seesaminsiemeniä
tuoretta korianteria viimeistelyyn
1 limen mehu

Kiepauta lohi vaihteeksi vartaaseen ja mausta lempeän makealla Teriyaki -kastikkeella. 6 kpl. 

Valmistusohje

Laita varrastikut veteen likoamaan. Leikkaa lohifilee nahattomaksi ja pitkiksi suikaleiksi. Suolaa kevysesti ja sudi maustekastike pintaan. Anna hetken maustua. Pujota lohisuikaleet liotettuihin varrastikkuihin. Paista uunin grillitoiminnolla n. 10 min. Viimeistele seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla. Purista limen menu pintaan ennen tarjoilua.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: