Lousianan Lehtipihvit

Raaka-aineet

1 vuoka Vuohenjuustoperunat 320 g
1 pkt Porsaan lehtipihvi ulkofileestä, syvämureutettu 2 kpl 240 g
rasvaa paistamiseen
maustamiseen suolaa ja pippuria myllystä
2 rkl Louisiana Hot BBQ Maustekastike 345 ml
1 ras Suvisalaatti 250 g
viimeistelyyn tuoreita herneenversoja

Valmistusohje

Paista Vuohenjuustoperunat uunissa ilman kantta 175 °C:ssa n. 30 min. Ota lehtipihvit huoneenläm-pöön 5-10 minuuttia ennen käyttöä. Paista kuumalla pannulla tai pariloi grillissä, noin minuutti kummaltakin puolelta. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla sekä sivele pintaan Lousiana Hot BBQ kastiketta. Viipaloi valmiit pihvit ja tarjoile kuumien Vuohenjuustoperunoiden sekä hedelmäisen Suvisalaatin kanssa. Viimeistele annokset tuoreilla herneenversoilla.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: