Makkaralautanen

Raaka-aineet

1 pkt Grilliwurst Chorizo 4 kpl 280 g
1/2 ras Maalaisperunasalaatti 300 g
1/2 ras Suvisalaatti 250 g
2 rkl Louisiana Hot BBQ Maustekastike 345 ml
salaatinlehtiä, kirsikkatomaatteja ja basilikaa lisäkkeeksi

Valmistusohje

Paista Grilliwurstit pannulla tai grillissä miedolla lämmöllä useasti käännellen n. 20 minuuttia. Annostele lautasille salaatinlehdet ja niiden päälle runsas lusikallinen Suvisalaattia ja Maalaisperunasalaattia. Halkaise muutama kirsikkatomaatti annosta kohden ja lisää ne salaattien joukkoon. Nosta valmiit makkarat grillistä tai pannulta annoksiin ja viimeistele Louisiana Hot BBQ kastikkeella ja basilikan lehdillä.

Makkaralautasen reseptivideoon

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: