Makkararisotto

Raaka-aineet

1 iso sipuli
1 valkosipulin kynsi
1/3 tl kuivattua timjamia
2 rkl oliiviöljyä
3 dl risottoriisiä
2 rkl omenaviinietikkaa
1,5 l lihalientä (1,5 lihaliemikuutiosta)
1 pkt Grilliwurst Juusto 4 kpl 280 g
100 g raastettua Parmesan juustoa
0,5 dl lehtipersiljaa

Makkararisotto on mehevää syysruokaa parhaimmillaan. Jos haluat risoton aikuiseen makuun korvaa osa lihaliemestä oluella. Neljälle hengelle.

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit ja timjami paistokararissa öljyssä. Lisää riisi ja etikka ja jatka hetki kuullottamista. Lisää valmiiksi tehty kuuma lihaliemi muutamassa erässä ja anna hautua keskilämmöllä sekoitellen noin 20 minuuttia. Riisin kypsyessä paista raakamakkarat uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Leikkaa vähän jäähtyneet makkarat pieniksi paloiksi. Kun risotto alkaa olla kypsää lisää raastettu juusto ja makkarapalat. Viimeistele tuoreella hienonnetulla lehtipersiljalla.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: