Mansikka-appelsiinikakku

Raaka-aineet

1 valmis torttupohja
1 dl Appelsiinimarmeladi 230 g
kostutukseen maitoa tai appelsiinimehua

Tuorejuustotäyte

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl raastettua sitruunankuorta
2 rkl sitruunamehua

4 dl kuohukermaa, josta 1/4 täytteeseen ja loput reunalle
3 tl sokeria, lisää reunalle tulevaan kermavaahtoon

Päälle

1 l mansikoita

Valmistusohje

Kostuta torttupohja maidolla tai appelsiinimehulla. Levitä appelsiinimarmeladi tortun pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään, viimeisenä osa kermavaahdosta. Levitä täyte. Koristele kakku mansikoilla ja pursota reunoille loput kermavaahdosta, johon on lisätty hieman sokeria.
Vinkki: Kakun voi tehdä myös ilman tuorejuustotäytettä ja kermavaahdon voi halutessaan tarjota erikseen kulhosta. Jätä tällöin kermavaahto hieman löysäksi.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: