Mustaherukkabroiler

Raaka-aineet

1 pkt broilerin fileepihvejä (320 g)
2 dl valmista kastiketta, esim. Demi glace
200 g Mustaherukkahyytelö 350 g
1 rkl kanafondia
1 punasipuli ohuina lohkoina
1 porkkana suikaleina
½ pieni kesäkurpitsa suikaleina
koristeluun persiljaa

Mustaherukkabroiler on maistuva ja helppo pyhäruoka.

Valmistusohje

Kumoa kattilaan kuumenemaan valmis kastike, mustaherukkahyytelö ja kanafondi. Lisää joukkoon kasvikset ja anna niiden kypsyä kastikkeessa hetken aikaa. Paista fileepihvit pannulla ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää kastike päälle ja anna fileiden hautua kannen alla kypsäksi. Lisää pinnalle persiljasilppua. Tarjoa perunoiden tai riisin kera.​

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: