Mustikka-juustokakku

Raaka-aineet

1 pkt valmista murotaikinaa

Täyte

200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g maitorahkaa
2 munaa
1 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
1 tl raastettua sitruunankuorta
2 tl sitruunamehua
1 tl vaniljasokeria

Päälle

1 rs Dronningholm Mustikkahillo 340 g

Valmistusohje

Leikkaa irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperista pyöreä alusta ja voitele vuoan reunat. Painele sulanut taikina pohjalle ja n. 5 cm ohuelti reunoille.

Yhdistä täytettä varten tuorejuusto, maitorahka ja puolet sokerista. Sekoita mukaan myöskin perunajauhot, sitruunankuoriraaste ja–mehu, sekä vaniljasokeri. Vatkaa loppu sokerista ja munat kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti sekoittaen täytteen joukkoon.

Kaada täyte kakkuvuokaan ja paista 175 ° C n. 50 min.

Lisää hieman jäähtyneen kakun päälle mustikkahilloa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: