Nopeat pikkupiiraat pikkujouluun

Raaka-aineet

500 g valmiita kaulittuja voitaikinalevyjä 5 kpl (pakaste)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl yrttimaustetta (esim. Provencal)
ripaus chilirouhetta
20 viipaletta Kultakalkkuna 200 g tai
Kultakinkku 200 g tai
Kultabroiler 200 g
viikuna-, persimon-, omena- tai päärynäviipaleita tai punasipulia (+ripaus suolaa)
150 g juustoraastetta

Muutamasta raaka-aineesta syntyy nopeaa tarjottavaa pikkujouluihin. Kokoa pikkujoulupiiraat valmiille voitaikinalevyille. Valitse oma suosikkisi Saarioisten leikkeleistä, lisää hedelmäviipaleita ja juustoraastetta….kohta voikin vieraat jo tulla!

Valmistusohje

10 pientä piirasta

Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa levyt kahtia neliöiksi. Mausta tuorejuusto yrttimausteella sekä ripauksella chilirouhetta. Levitä tuorejuustoa taikinaneliöille. Laita jokaiselle taikinaneliölle 2 viipaletta leikkelettä makusi mukaan. Laita leikkeleen päälle valintasi mukaan muutama hedelmäviipale tai vaihtoehtoisesti ohueksi viipaloitua ja ripauksella suolaa pehmitettyä punasipulia. Viimeistele piiraat juustoraasteella (kokeile myös sinihomejuustoa!). Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: