Nopeat tapakset

Raaka-aineet

Patonkia viipaleina
oliiviöljyä
(valkosipulia)

Tapas 1:

Kultakalkkuna 200 g
manchego-juustoa
granaattiomenan siemeniä
ruohosipulia hienonnettuna

Tapas 2:

1 punasipuli ohuina viipaleina +
ripaus suolaa +
1 rkl sokeria +
2 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa (anna sipuliviipaleiden maustua hetki!)
Kultakinkku 200 g
kapriksia

Tapas 3:

viikunoita lohkoina
Kultakinkku 200 g
lehtipersiljaa

Paahda patonkipalat ja kokoa päälle Saarioisten leikkeleitä, juustoja sekä jotakin tuoretta. Jouluinen tapastarjotin on valmiina alta aikayksikön!

Valmistusohje

Sivele patonkiviipaleiden leikkuupinnat kevyesti oliiviöljyllä ja paahda palat rapeiksi paistinpannulla (tai 225-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia). Hiero rapeiden patonkiviipaleiden pintaan halutessasi valkosipulinkynttä niin saat niihin lisämakua. Kokoa patonkiviipaleiden päälle haluamasi päälliset, nostele ne vadille ja juhlat voivat alkaa!

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: