Korvatunturin jouluinen omena-kanelipannacotta

Raaka-aineet

1–1,5 liivatelehteä
3 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl Omenahillo 500 g
1 oksa tuoretta rosmariinia
1 kanelitanko

Viimeistelyyn

4+4 tl Omenahillo 500 g
muutama rosmariininlehti

Omenaa, kanelia ja ripaus rosmariinia…. Jouluinen panna cotta on helppo jälkiruoka joulupöytään. 

Valmistusohje

4 annosta

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kattilaan kerma, sokeri, omenahillo sekä rosmariininoksa ja vaniljatanko. Kiehauta ja keitä hetki miedolla lämmöllä niin, että sokeri sulaa. Nosta kattila liedeltä ja poista rosmariininoksa sekä kanelitanko. Sekoita vielä lämpimään kerma-sokeriseokseen kuivaksi puristetut liivatelehdet. Sekoita hyvin. Lusikoi annosmaljojen pohjalle teelusikallinen omenahilloa ja kaada päälle panna cotta -seosta. Hyydytä jääkaapissa 2-3 tuntia tai yön yli. Koristele panna cotta -annosten pinnat omenahillolla sekä muutamalla rosmariininlehdellä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: