Pääsiäistrifle

Raaka-aineet

1,5 dl kuohukermaa
250 g Mascarpone-juustoa
1,5 dl Dronningholm Aprikoosimarmeladi 330 g
1 tl vaniljasokeria
8 kpl Bastogne -keksejä
2 kpl nektariineja tai muita keltaisia hedelmiä

Pääsiäisen trifle eli kerrosjälkiruoka kootaan aprikoosin, nektariinin, kuohkean mascarpone-juuston mauista. Triflen voi valmistaa myös kannellisiin purkkeihin, jolloin jälkiruoan voi helposti napata mukaan vaikka retkelle.

Valmistusohje

Valmista kermainen täytekerros vaahdotetusta kermasta ja mascarpone-juustosta. Lisää vaahtoon aprikoosimarmeladi ja vaniljaskeri.
Murenna keksit rouheasti käsin. Kerrosta laseihin tai lasiseen tarjoiluastiaan kerroksittain keksimurusia, kermaista täytekerrosta ja kuutioituja hedelmiä. Anna maustua kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: