Pannuwurstia kaalikeitossa

Raaka-aineet

reilu pala keräkaalia
tilkka rypsiöljyä
2 porkkanaa
1 palsternakka
pala lanttua
pala purjoa
lihalientä
1 laakerinlehti
kokonaisia maustepippureita
1 paketti Grilliwurst Yrtti-Bratwurst 4 kpl 280 g
persiljasilppua

Valmistusohje

Suikaloi reilu pala kaalia ja paista tilkassa ruokaöljyä kattilassa. Anna hautua kannen alla.  Paloittele mukaan pari porkkanaa, palsternakka, pala lanttua, sekä puolikas purjo. Kaada joukkoon lihalientä niin paljon, että vihannekset peittyvät. Lisää joukkoon yksi laakerinlehti ja muutama maustepippuri. Keitä vihannekset lähes kypsiksi. Leikkaa Pannuwurstin päästä pala pois. Puserra makkarasta sormin vetämällä makkaramassaa pala kerrallaan keiton joukkoon. Kypsennä ja tarkista maku. Lisää joukkoon runsaasti tuoretta persiljasilppua.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: