Parsaperunat, karitsan paahtopaistia & avokadochimichurri

Raaka-aineet

1 nippu vihreää tuoretta parsaa
1 ras Paahdetut perunat Seasalt & Pepper 450 g (markkinoille 22.4.2016)
3-4 kpl karitsan paahtopaisteja (n. 500 g)
voita paistamiseen
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
2 kpl syöntikypsiä avokadoja
1 limen mehu
3 rkl Chimichurri-kastike 270 ml (markkinoille 1.3.2016)

Keväinen yhdistelmä parsaa ja perunoita. Paahtopaistin kaveriksi sopii mausteinen avokadolisäke. Tätä ruokaa valmistuu helposti isommallekkin porukalle.  4:lle.

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön. Kuori ja paloittele parsa. Levitä paahdetut perunat laakeampaan vuokaan ja laita parsapalat perunoiden joukkoon. Paista uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia.
Parsaperunoiden valmistuessa paista paahtopaisteihin väri pintaan rasvatulla kuumalla pannulla. Laita lihat uuniin vielä n. 10 minuutiksi. Varmista sisälämpö (60 astetta) lihalämpömittarilla. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna lihan vetäytyä hetki ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Asettele liha paahdettujen parsaperunoiden päälle.

Poista avokadoista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Sekoita avokadon joukkoon limen mehu ja Chimichurri maustekastiketta. Tarjoile avokadolisäkettä paahtopaistin ja parsaperunoiden kanssa.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: