Pasta paahdetuista paprikoista ja chorizosta

Raaka-aineet

3 eriväristä paprikaa
1 rkl oliiviöljyä
ripaus sormisuolaa
2 valkosipulin kynttä
1 tl öljyä paistamiseen
1 pkt Chorizo 150 g
1 prk ruokakermaa (2 dl)
mustapippuria ja suolaa myllystä
ripaus kurkumaa
350 g pastaa
basilikaa & parmesaania tarjoiluun

Mausteisen pasta-aterian juju löytyy maukkaasta chorizosta ja uunipaahdetuista paprikoista. 4 hlölle.

Valmistusohje

Pilko paprikat suurehkoiksi paloiksi. Laita uunivuokaan ja ripottele päälle oliiviöljyä ja ripaus sormisuolaa. Paahda uunissa 225 asteessa noin 15 min tai kunnes saavat paahtuneen värin pintaan. Keitä pasta runsaassa vedessä.
Hienonna valkosipuli ja kuullosta pannulla. Lisää pannulle chorizoviipaleet, ruokakerma ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää pannulle kypsä pasta ja lopuksi paahdetut paprikat. Sekoita varoen ja annostele tarjolle. Viimeistele tuoreella basilikalla ja raastetulla parmesaanilla.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: