Perunasalaattipurkit & termarinakit

Raaka-aineet

Salaattipurkit 4 kpl:

1 ras Maalaisperunasalaatti 300 g
1 ras kirsikkatomaatteja (250 g)
1 tlk esikeitettyjä kikherneitä
2 porkkanaa
1 ruukku rucolaa
4 pientä viipaletta patonkia

Termarinakit:

8 kpl Nakki 640 g
Kiehuvaa vettä ruokatermokseen

Pakkaa talviretken eväät kätevästi lasipurkkeihin ja nakit valmistuvat höyryäviksi termarissa. Saarioisten tyhjät hillopurkit toimivat mainioina eväspurkkeina. Salaatti kulkee niissä vaivattomasti ja näyttää värikkään herkulliselta. Neljälle.

Valmistusohje

Kokoa purkit ylläolevassa järjestyksessä, pohjalle perunasalaatti, puolitetut kirsikkatomaatit, valutetut ja huuhdellut kikherneet, suikaloitu/raastettu porkkana, revitty rucola ja päällimmäiseksi leipäpala. Sulje kansi ja kuljeta kansi ylöspäin.

Jos nautit eväistä jo pian valmistuksen jälkeen laita nakit valmiiksi ruokatermokseen kiehuvan veden kanssa. Jos taas ulkoilet tovin ennen ruokailua laita nakit eväspaikalla noin 15 minuutiksi ruokatermokseen kuumaan veteen. Nauti kun nakit ovat höyryävän lämpöisiä. 

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: