Pukin klementiini-porkkanalaatikko

Raaka-aineet

700 g Porkkanalaatikko 700 g
voinokareita
mustapippuria
2-3 klementiiniä

No onkos tullut kesä? Porkkanalaatikko tykkää paahdetusta klementiinimehusta – kokeile sinäkin!

Valmistusohje

6-8 annosta

Jaa porkkanalaatikko annosvuokiin ja lisää jokaiseen vuokaan pari voinokaretta. (Voit toki paistaa porkkanalaatikon myös isossa vuoassa.) Rouhi pinnalle mustapippuria ja paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Halkaise klementiinit ja paahda niitä kuivalla kuumalla pannulla leikkuupinta alaspäin kunnes hedelmäliha saa hyvin väriä. Tarjoa porkkanalaatikko klementiininpuolikkaan kera, josta jokainen ruokailija voi puristaa porkkanalaatikon päälle ihanaa paahtunutta klementiinimehua.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: