Porsaan sisäfileepihvit ja paahdetut punajuuret

Raaka-aineet

1 pkt Maustettu porsaan sisäfileepala n. 1 kg

Paahdetut punajuuret:

600 g punajuuria
1 rkl kapriksia
1 rkl hienonnettua salviaa
2 rkl öljyä
suolaa
mustapippurirouhetta

Homejuustokastike:

2 dl luonnonjogurttia
75 g sinihomejuustoa muruina

Valmistusohje

Keitä punajuuret juuri ja juuri kypsiksi, kuori ja lohko ne. Kaada öljyä uunipannulle ja lisää lohkotut punajuuret. Mausta ja paahda 220° C uunissa n. ½ tuntia.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua.
Paista Porsaan sisäfileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa paahdettujen punajuurilohkojen sekä homejuustokastikkeen kera.​

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: