Pulled pork pitaleivällä

Yhdistelmä sopii mainiosti myös hampurilaisten, maalaisleivän tai sämpylän väliin.

Valmistusohje

Laita kassler muovipussiin. Mittaa pussiin mausteet ja 1 dl Saarioisten Sweet chili maustekastiketta. Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan. Anna marinoitua huoneenlämmössä n. tunnin. Kuumenna uuni 200 °C. Laita liha kannelliseen uunipataan. Paista 30 min. ilman kantta, kunnes lihan pinta on saanut kauniin ruskean värin.

Laske uunin lämpötila 120 asteeseen ja laita kansi päälle. Paista 4 t. vilkuilematta kannen alle. Lihan sisälämpö saa olla 95° C.

Revi liha säikeiksi parin haarukan avulla. Nostele liha uunivuokaan ja sekoita joukkoon padassa oleva paistoneste ja vielä 1 dl Saarioisten Memphis Smoky BBQ maustekastiketta. Karamellisoi liha 225° C n.  15 minuuttia. Pinnasta tulee ihana rapea ja maukas. Täytä pitaleivät lihalla, rapealla salaatilla, sipulirenkailla ja majoneesilla.