Punajuuri-vuohenjuusto crostinit

Raaka-aineet

4-5 viipaletta maalaisleipää
oliiviöljyä
300 g Hieno Punajuurisalaatti 300 g
100-150 g vuohenjuustoa
mustapippuria
lehtipersiljaa

Oikotie joulun makuun on Saarioisten Hieno Punajuurisalaatti. Näissä crostineissa se saa kaverikseen vuohenjuustoa. Taas on syntynyt yksi jouluklassikko!

Valmistusohje

8-10 pientä crostinia

Puolita maalaisleipäviipaleet ja sivele viipaleiden pinnat kevyesti oliiviöljyllä. Paahda leipäviipaleet rapeiksi paistinpannulla. Puolita leivät. Lusikoi leiville punajuurisalaattia ja lohko päälle hyvää vuohenjuustoa. Viimeistele crostinit mustapippurilla sekä lehtipersiljalla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: