Punajuurihummus

Raaka-aineet

1 tlk esikeitettyjä kikherneitä
1 valkosipulin kynsi
1 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
1/2 tl jauhettua korianteria
ripaus paprikajauhetta
1 dl turkkilaista jogurttia
1 ras Hieno Punajuurisalaatti 300 g

Pyörykkävaihtoehtoja:

Broilerpyörykät 400 g
Herkkupyörykät 350 g
Kasvispyörykät 300 g
Lammaspyörykät 240 g
Minipyörykät 300 g

Lähi-idän makuja yhdistettynä tuttuun punajuureen. Hummus maistuu leipien levitteenä ja täytteenä tai lisäkkeenä Saarioisten pyöryköille.

Valmistusohje

Kaada kikherneet siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Soseuta sauvasekoittimella kaikki muut ainekset lukuun ottamatta punajuurisalaattia. Lisää punajuurisalaatti soseutetun kikhernetahnan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä. Tarjoile levitteenä tai lisäkkeenä.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: