Pukin juustoiset punakaalineliöt

Raaka-aineet

1 pkt valmista lehtitaikinaa (500 g)
1 kananmuna voiteluun
1 rasia Punakaalivuoka 350 g
100 g fetajuustoa
2 rkl tummaa balsamicosiirappia
sormisuolaa

18 kpl

Valmistusohje

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa lehtitaikinalevyt 18 suorakaiteen muotoiseen pie-neen palaan (1 levy kolmeen osaan). Asettele palat pellille leivinpaperin päälle. Leikkaa veitsenkärjellä taikinan reunoihin viillot muotoa mukaillen n. 1 cm päähän reunasta, niin ettei veitsi osu pohjaan. Voitele taikinapalat kananmunalla.
Lusikoi takinan keskelle nokareet Punakaalivuokaa. Paista uunissa n. 15 minuuttia. Ripottele kuumien leivonnaisten pinnalle murennettua fetajuustoa ja pirskottele tummaa balsamicosiirappia. Viimeistele ripauksella sormisuolaa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: