Räiskälebanoffee

Raaka-aineet

2 pkt Herkku Räiskäleet 200 g
2 dl kuohukermaa
1 dl kinuskikastiketta
2-3 banaania
50 g tummaa suklaata
50 g pekaanipähkinöitä

Todelliselle makeanystävälle! Banoffeen maut syntyvät banaanin, toffeen ja kerman liitosta. Tässä ohjeessa ne kätkeytyvät räiskäleiden väliin. 4-6 hlölle.

Valmistusohje

Vaahdota kerma, viipaloi banaani ja rouhi suklaa. Aseta alimmainen räiskäle tarjoiluastialle ja laita kaikkia täytteen aineksia kerroksittain räiskäleen päälle ja aseta uusi räiskäle täytteiden päälle. Kokoa näin kerrokset ja säästä kaikkia täytteitä ihan päällimmäiseksi. Jos teet räiskälebanoffeen jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua, säilytä se kylmässä.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: