Rosollin tuunaus

Raaka-aineet

Rosollin kastike

2 dl kuohukermaa
pikkulusikankärjellinen suolaa
3 rkl sokeria
1 rkl etikkaa
Rosolli 300 g
Rosolli 700 g

Valmistusohje

Rosolliin saat hyvän säväyksen lisäämällä kuutioidun omenan.

Revi pestyt salaatinlehdet tarjoiluvadille ja kaada rosolli keoksi salaattipetille. Paahda saksanpähkinät kuivalla paistinpannulla ja ripottele salaatin päälle.

Näyttävän rosollin saat koristelemalla rosollikeon reunan graavilohiruusukkeilla.

Rosolli sopii myös hyvin koristamaan jouluista sillivatia yhdessä kananmunahakkeluksen ja sipulirenkaiden kera.

Rosollin kastike

Rosollin kera maistuu perinteinen kermakastike. Vatkaa kaikki kastikkeen ainekset löysäksi vaahdoksi.Vaaleanpunaisen värin saat kastikkeeseen lisäämällä 1 rkl etikkapunajuurten lientä.

Vinkki: Tee vaihteluksi rosollille homejuustokastike lisäämällä kermaviilipurkilliseen reilu ½ palaa homejuustoa muruina.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: