Sillisnapsit ja tillismetanaa

Raaka-aineet

2 viipaletta saaristolaisleipää (esim. Maalahden limppu)
1 prk smetanaa (120 g)
2 rkl tilliä hienonnettuna
1/2 limen mehu
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 rasia Sillisalaatti 300 g
1/2 lime lohkottuna, koristeeksi

Neljälle - kuudelle hengelle

Valmistusohje

Rouhi leipä hienoksi muruksi. Sekoita smetanan joukkoon hienonnettu tilli, puolikkaan limen mehu sekä ripaus suolaa ja pippuria myllystä.
Sekoita Sillisalaatti. Kokoa snapsit pieniin laseihin. Pohjalle leipämurua, leipämurun päälle Sillisalaattia ja pinnalle tillismetanaa. Lohko puolikas lime ja käytä lohkot koristeena. Tarjoile alkupalana.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: