Uuniperunan täytteet

Raaka-aineet

uuniperunoita

Chili-herkkusieni-pekonitäyte

1 pkt pekonia
herkkusieniä
1 dl Spicy Chilimajoneesi 270 ml

Curry-broileritäyte

250 g kypsää maustettua broileria
50 g mangoa
1 maustekurkku kuutioina
1 dl Fruity Currymajoneesi 270 ml

Varaa kaksi jauhoista perunaa ruokailijaa kohti.

Valmistusohje

Kääri pestyt perunat folioon ja paista 200° C uunissa n. tunnin ajan, perunoiden koosta riippuen. Uuniperunat voi kypsentää myös mikrossa.  Valitse kaksi n. 100 g:n painoista tasakokoista perunaa. Pese ja pistele ne haarukalla. Kääri perunat talouspaperiin ja anna kypsyä täydellä teholla 4-8 minuuttia, mikron tehosta riippuen. Anna vielä jälkikypsyä muutama minuutti ennen mikron oven aukaisua. Tee kypsien perunoiden päälle ristiviilto ja purista perunoita, jotta viillos aukeaa. 

Chili-herkkusieni-pekonitäyte
Paista chili-herkkusieni-pekonitäytettä varten paketillinen suikaloitua pekonia pannulla. Laita pekonit odottamaan ja paista samassa rasvassa herkkusieniviipaleet. Lisää lopuksi 1 dl Saarioisten Spicy Chilimajoneesia ja mieleistäsi yrttiä. 

Curry-broileritäyte 
Kuutioi n. 250 g kypsää maustettua broileria. Lisää joukkoon 50 g mangoa ja pieni maustekurkku kuutioina. Kaada kastikkeeksi 1 dl Saarioisten Fruity currymajoneesia.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: