Tiramisu kääretorttu

Raaka-aineet

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
2 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte

Dronningholm Tähtitorttu Omena-kanelimarmeladi 300 g
1 prk mascarponejuustoa
2 prk kuohukermaa vaahtona
1 rkl konjakkia
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 rkl espressoa tai vahvaa kahvia

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää siivilöidyt, keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Kumoa taikina leivinpaperilla päällystetyn uunipannun päälle ja tasoita. Paista 225 ° C, n. 7 min, kunnes pohja on kypsä. Kumoa pohja puhtaan leivinliinan päälle ja anna jäähtyä.

Täyte: Levitä pohjan päälle Omena-kanelimarmeladi. Sekoita loput pohjan ainekset ja levitä 1/3 täytteestä marmeladin päälle. Kääri torttu rullalle ja anna tekeytyä jääkaapissa käärittynä ½ tuntia. Leikkaa päädyt pois ja kuorruta torttu lopulla täytteellä. Vuole tummasta suklaasta veitsellä lastuja kakun päälle ja sihtaa päälle lisäksi kaakaojauhetta. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: