Tonnikalakolmioleivät

Raaka-aineet

kokojyvävuokaleipää
200 g veteen säilöttyä​ tonnikalaa
100 g mustapippuri-tillituorejuustoa
1/2 maustekurkkua
3 anjovisifileetä
1/2 dl tillisilppua
ripaus mustapippuria
1 dl Sinappisalaattikastike 345 ml

Valmistusohje

Leikkaa anjovis ja maustekurkku pieneksi silpuksi. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi täytteeksi ja mausta tillisilpulla ja ripauksella mustapippuria. Leikkaa vuokaaleipäviipaleista reunat ohuelti pois. Jaa tonnikalatäyte 6:lle leipäviipaleelle ja aseta kannet päälle. Anna vetäytyä kylmässä peitettynä n. 1/2 tuntia. Leikkaa leivät kolmioiksi ja aseta tarjolle.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: