Vadelmaiset suklaapikkuleivät

Raaka-aineet

2,5 dl maapähkinävoita
1,75 dl sokeria
1 muna
0,5 tl ruokasoodaa
ripaus suolaa
100 g tummaa suklaata
1 dl suolapähkinöitä

Päälle

Vadelmamarmeladi 230 g

20-24 kpl

Valmistusohje

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Rouhi suklaa sekä suolapähkinät. Sekoita maapähkinävoi, sokeri, muna, sooda ja suolaripaus. Lisää joukkoon suklaa- sekä suolapähkinärouhe. Pyörittele taikina pieniksi palloiksi. Paina pallojen keskelle pieni kolo ja täytä vadelmamarmeladilla. Voit annostella täytteen myös paiston jälkeen. Paista 180 asteessa n. 11-14 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä. Säilytä ilmatiiviissä purkissa.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: