Välimeren maalaissalaatti

Raaka-aineet

1 ras Maalaisperunasalaatti 300 g
500 g kirsikkatomaatteja (erivärisiä)
2 kpl Mozzarella -juustoa (à 125 g)
1/2 dl paahdettuja pinajansiemeniä
mustapippuriä myllystä
1/2 sitruunan mehu
tuoreita versoja ja oliiviöljyä viimeistelyyn

Maalaissalaatin ruokaisat peruna ja juusto sekä raikkaat tomaatit ovat mahtava makupari kevätpäivään.  Neljälle.

Valmistusohje

Kokoa salaatti laakealle tarjoiluvadille. Laita pohjalle Maalaisperunasalaattia ja ripottele päälle halkaistut eriväriset kirsikkatomaatit sekä mozzarella-juustot kokonaisina tai halkaistuna. Paahda pinjansiemet kuivalla pannulla ja lisää salaattiin. Ruohi pinnalle mustapippuria ja purista puolikkaan sitruunan mehu. Viimeistele tuoreilla versoilla ja oliiviöljyllä.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: