Vispis Trifle

Raaka-aineet

6 dl tuoreita tai pakastemansikoita
1/2 lime
1/2 prk Vadelmahillo 500 g tai
Vadelma-raparperihillo 500 g
2,5 dl kuohukermaa
1 rkl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
3 prk Vispis Mansikka 130 g
keksinmuruja

Koristeluun

mintunlehtiä

Valmistusohje

Viipaloi tuoreet tai kohmeiset pakastemansikat ja purista 1/2 limen mehu niiden päälle. Sekoita mansikat 1/2 purkilliseen valitsemaasi hilloa. Lisää 1 rkl sokeria kermaan ja vatkaa vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon 1 tl vanilliinisokeria. Kumoa 3 prk Mansikka-Vispistä toiseen kulhoon ja sekoita rakenne pehmeäksi ja tasaiseksi. Asettele neljään lasiin tai jälkiruokakulhoon kerroksittain mansikkaseosta, Vispistä, kermavaahtoa ja keksinmuruja. Päällimmäiseksi nokare kermavaahtoa. Koristele mintunlehdillä.  

Vispis Triflen reseptivideoon

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: