Yhden pannun pastaa ja punajuuri-vuohenjuustopyöryköitä

Raaka-aineet

1 pkt Punajuuri-vuohenjuustopyörykät paistovalmis pakaste 310 g (markkinoille 1.3.2016)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
100 g lehtipinaattia, pakaste
1 kasvisliemikuutio
1/2 punainen mieto chili
ripaus sormisuolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl oliiviöljyä
350 g pastaa esim. spagettia
9 dl vettä
Parmesan-juustoa tarjoiluun

Helppo yhden pannun pasta. Pyörykät paistumaan ja kasaa kattilaan/pannuun pasta, vesi ja kastikeainekset. Keitä kypsäksi ja lisää ihanan punaiset pyörykät. Vielä parmesaania ja nauttimaan! 4:lle.

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kaada punajuuri-vuohenjuustopyörykät pellille ja paista n. 20 minuuttia. Sillä aikaa kun pyörykät kypsyvät, valmista pasta kastikkeen kanssa yhdessä pannussa. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet.
Pane sipulit, pinaatti, liemikuutio, mausteet ja pasta isoon paistokasariin tai kattilaan. Kaada vesi päälle.
Peitä pannu kannella, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia. Sekoittele aineksia pari kertaa kypsennyksen aikana.
Kun pasta on kypsää lisää pyörykät joukkoon ja raasta juustoa pinnalle.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: