Tuotanto

Saarioisilla on tuotantoa kolmella paikkakunnalla Suomessa, sekä tytäryhtiö Virossa. Pääkonttori sijaitsee Tampereella.

Huittinen

Henkilöstö: Keskimäärin 172 hlö

Tuotanto: Noin 60-70 tn/vrk

Tuoteryhmät: Salaatit, puurot, kiisselit, hillot, marmeladit, salaattikastikeet.

 

Kangasala​

Henkilöstö: Keskimäärin 461 hlö

Tuotanto: Noin 110 tn/vrk

Tuoteryhmät​: Pastat, kiusaukset, perinteiset laatikot, ruukut, keitot ja annosateriat, pihvit, pyörykät ja murekkeet kypsänä ja pakastepuolivalmisteena​. Lisäksi kypsät siipikarjatuotteet. 

 

Valkeakoski

Henkilöstö: Keskimäärin 287 hlö

Tuotanto: Noin 70 tn/vrk

Tuoteryhmät:​ Pizzat, lihapiirakat, karjalanpiirakat, lihavalmisteet, kypsät lihatuotteet.

 

Valkeakoski, Keskuslähettämö

Henkilöstö: Keskimäärin 145 hlö

Tuotteet: Käsittelee Saarioisten kaikki tuoretuotteet.

Rapla, Viro

Henkilöstö: Keskimäärin 180 hlö

Tuotanto: noin 8,5 - 9,5 tn/vkr

Tuoteryhmät: Salaatit, voileivät, ohukaiset, pastat, kiusaukset, keitot ja annosateriat Viron markkinoille. Suomeen mm. Eväs-tuotteet. 

 

Miten valmistuu makaronilaatikkomme, katso video.


Jaa sivun sisältö: