Kebakko 200 g

Kebakko 200 g

Meillä on taito hyppysissä valmistaa upeita ja herkullisia jauhelihavartaita eli kebakoita. Nämä klassikoksi muodostuneet kebakot maustoimme miedosti ja paistoimme huolella kauniin ruskeiksi. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • L
  • Hyvää suomesta
  • Luotetuin

Kypsä jauhelihavarras

Aineosat

Sian- ja naudanliha 51 % (Suomi), peruna, korppujauho (vehnä), vesi, silava, soijaproteiinivalmiste, sipuli, mausteet (mm. valkosipuli, valkopippuri, sinapinsiemen, paprika, inkivääri, chili), perunajauho, rypsiöljy, jodioitu suola, glukoosi, bambukuitu, muunnettu maissitärkkelys, soijakastikejauhe, aromi.

Voimakassuolainen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Paistinpannulla miedolla lämmöllä. Uunissa (180 °C) paistonkestävässä astiassa, peitettynä n. 20 min. Mikroaaltouunissa (750 W) lautasella, kuvulla peitettynä n. 2 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi