Mayo Jauheliha-chorizopizza valkosipulimajoneesilla 250 g

Mayo Jauheliha-chorizopizza valkosipulimajoneesilla 250 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Texmex-mausteisella jauhelihalla, chorizolla, maissilastuilla, maissilla ja paprikalla täytetty pizza, jonka lisämausteena valkosipulimajoneesi annospussissa.

  • L
  • Avainlippu

Aineosat

Pohja: vehnäjauho, durumvehnäjauho, vesi, rypsiöljy, hiiva, jodioitu suola. Täyte: tomaatti, juustovalmiste (juusto, palmuöljy, perunatärkkelys, maitoproteiini), naudan jauheliha 8 %, chorizo 4 % (sianliha ja silava, säilöntäaine E 250, aromit), sipuli, maissi, paprika, maissilastu (maissijauho, palmuöljy), chilipaprika, vehnäproteiini, jodioitu suola, oliiviöljy, mausteet (mm. mustapippuri, valkosipuli, chili, sinapinsiemen), sokeri, muunnettu maissitärkkelys. Lihan alkuperämaa Suomi. Valkosipulimajoneesi 20 g: rypsiöljy, vesi, valkosipuli 13 %, kananmunankeltuainen 5,9 %, etikka, sokeri, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, sipuli, sitruunatäysmehutiiviste, persilja, sakeuttamisaine (E 415), säilöntäaine (E 202), aromi. Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Mikroaaltouunissa (800 W): Poista pizzan kääre. Ota valkosipulimajoneesipussi pois pizzan päältä ja kuumenna pizzaa noin 2 min. Valuta majoneesi ohuena nauhana kuuman pizzan päälle. Uunissa: Poista pizza pussista ja kartonkilautaselta. Ota valkosipulimajoneesipussi pois pizzan päältä. Laita pizza kylmään uuniin ja säädä lämpötilaksi 200 °C. Pizza on valmis, kun uuni on kuumentunut haluttuun lämpötilaan. Valuta majoneesi ohuena nauhana kuuman pizzan päälle. Huomioi uunikohtaiset erot.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi