Pizza Meat Lover 420 g

Pizza Meat Lover 420 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Kuohkean maukkaan pohjan päällä on itse valmistettua täyteläistä ananaksella maustettua tomaattikastiketta. Runsaan ja erityisen lihaisan täytteen mehevöittää täyteläinen juusto. Makunautinnon kruunaa itse lisättävä oman talon chilinen majoneesikastike (30 g pss).

  • Avainlippu

Pizza kinkku-jauheliha-pepperoni chilimajoneesilla

Aineosat

Pohja: Vehnäjauho, vesi, oliiviöljy, palmuöljy, hiiva, laktoositon maitojauhe, jodioitu suola, sokeri, nostatusaine (E 450). Täyte: tomaatti, kinkku 11 % (kinkku, aromit, savuaromi, säilöntäaine E 250, stabilointiaineet E 450, E 451), edamjuusto, juustovalmiste (juusto, palmuöljy, perunatärkkelys, maitoproteiini), pepperoni 7 % (sian- ja naudanliha, silava, hapettumisenestoaine E 316, cayennearomi), naudan jauheliha 5 %, sipuli, ananasmehutiiviste, jodioitu suola, oliiviöljy, mausteet (mm. valkosipuli, korianteri, mustapippuri, paprika), sokeri, muunnettu maissitärkkelys. Lihan alkuperämaa Suomi. Chilimajoneesi 30 g: vesi, rypsiöljy, sokeri, chili 6,6 %, etikka, kananmunankeltuainen 2,4 %, muunnettu perunatärkkelys, tomaattisose, jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, cayenne), sakeuttamisaine (E 415), säilöntäaine (E 202).

Voimakassuolainen.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Mikroaaltouunissa (800 W): Poista kääre ja majoneesipussi. Kuumenna rapeuttavalla paistolautasella n. 3 min 30 s. Älä käytä mikrokupua. Valuta majoneesi ohuena nauhana kuuman pizzan päälle. Huom! Paistolautasta saa käyttää vain kokonaisen pizzan kuumentamiseen mikroaaltouunissa. Älä käytä mikrokupua, koska se voi sulaa. Uunissa: Kuumenna uuni 200 °C:een. Poista pizzan kääre, majoneesipussi ja paistolautanen. Kuumenna uunissa n. 9 min. Huomioi uunikohtaiset erot. Valuta majoneesi ohuena nauhana kuuman pizzan päälle.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi