Siskonmakkarakeitto 300 g

Siskonmakkarakeitto 300 g

Keitimme perinteisen siskonmakkarakeiton, jonka haudutimme huolella valituista perunoista ja juureskuutioista sekä siskonmakkaroista. Mehevät siskonmakkarat valmistimme suomalaisesta porsaanlihasta. Liemeen lisäsimme ripauksen persiljaa ja kokonaisia maustepippureita. Onko tämä lempikeittosi? Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • L
  • Hyvää suomesta
  • Luotetuin

Aineosat

Vesi, peruna, ruokamakkara 15 % [sian- ja naudanliha 73 % (Suomi), vesi, silava, soijaproteiinivalmiste, glukoosi, jodioitu suola, mausteet (mm. sinapinsiemen, inkivääri, korianteri, paprika), perunakuitu, stabilointiaine (E 450), aromit (mm. chili, valkosipuli), punajuurimehujauhe, väri (E 160a)], porkkana, lanttu, purjo, kasvisliemijauhe (suola, kurpitsa, palsternakka, sokeri, persilja, oliiviöljy, valkopippuri, maltodekstriini), tomaatti, maustepippuri.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 2,5 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi