Saarioinen Oy

Saarioisten pizzat Tubeconissa 17.-18.8.

Saarioinen on mukana uudistuneessa Tubecon-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 17.-18.8. Tubeconissa kohtaavat Suomen tunnetuimmat tubettajat ja heidän faninsa.

Saarioisten klassikkopizzat ovat vahvasti mukana tapahtumassa. Tavoitteena on yhdistää makuelämykset, liikkumisen ilo sekä osallistaa tapahtuman kävijät tulevaisuuden pizzamaun suunnitteluun.

Saarioinen isännöi tapahtuman Ninja Challenge -ketteryysrataa, jossa kaikki halukkaat pääsevät testaamaan taitojaan. Samalla radalla käydään jännittävä kamppailu: suosikkitubettajat Roni Back ja Miklu mittelevät kumpi läpäisee radan nopeammin lauantaina 18.8. klo 16.15. Tule kannustamaan oma suosikkisi voittoon!

Saarioisten pizzapisteessä pääsee lisäksi suunnittelemaan omaa tulevaisuuden toivepizzaansa sekä maistamaan legendaarisia klassikkopizzoja. Molempina Tubecon-päivinä 2500 ensimmäistä pizza-suunnittelijaa saa klassikkopizza PopSocketin!

Tubeconissa tavataan!

Tubecon lippuarvonnan säännöt - arvonta on päättynyt

Järjestäjä
Saarioinen Oy
Järvensivuntie 1
PL 108 33101 Tampere
y-tunnus 0152895-8
(jäljempänä ” Saarioinen” tai ”Järjestäjä”)

Kuka voi osallistua kampanjaan?

Kampanjaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kampanjaan eivät voi osallistua tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Kampanja-aika

Kampanja on voimassa Suomessa 26.7-5.8. (”Kampanja-aika”).

Kuinka osallistua kampanjaan?

Kampanjaan voi osallistua jättämällä oman kommenttinsa Tubeconia käsittelevän Facebook-postauksen alle Saarioisten virallisella Facebook-sivulla.

Kampanjan palkinnot, arvonta ja palkinnoista ilmoittaminen

Kampanjassa arvotaan 10 kpl kahden hengen TubeCity-pääsylippuja Tubeconiin lauantaina 18.8.2018. Palkinnon arvo on 66€. Arvonta suoritetaan 6.8.2018.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebook-yksityisviestien kautta arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa erikseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli voittaja ei vastaa kohtuullisen ajan sisällä (5 päivää), järjestäjällä on lupa arpoa lunastamatta jäänyt palkinto edelleen seuraavalle.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjät eivät ole vastuussa palkinnon käytön aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kampanjan osallistuja vapauttaa järjestäjän sekä kampanjaan liittyvät yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kampanjaan. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Näiden sääntöjen tai muiden ohjeiden vastaiset osallistumiset kampanjaan hylätään. Jos järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä kyseisen osallistujan osallistuminen kampanjaan sekä evätä palkinto. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita tai muita kuluja miltään osin. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden perua tai muuttaa kampanjaa järjestäjästä johtumattomien ongelmien johdosta. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, eikä hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan kyseisen sosiaalisen median palvelujen käyttöehtoja ja sääntöjä. Kampanja ei millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kampanjaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.