Saarioinen Oy

Appelsiini-seesamikana

  • G
  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 8000 g Broilerin fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
  • 24,5 rkl seesamiöljy
  • 70 g valkosipulimurska
  • 50 g inkivääritahna
  • 100 g ruokokidesokeri
  • 140 rkl appelsiinimehu
  • 17,5 rkl gluteeniton soijakastike
  • seesaminsiemen

Valmistusohje

Valuta sous vide pakkausten liemi siivilässä tai reikäpakissa sopivan kokoiseen astiaan. Sekoita liemen joukkoon valkosipulimurska, inkivääritahna, sokeri ja soijakastike.

Freesaa broilersuikaleet kuumalla pannulla seesamiöljyssä. Lisää joukkoon maustettu liemi, kuumenna ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Lisää lopuksi appelsiinimehu ja kiehauta. Tarkista vielä maku.

Tarjoile appelsiini-seesamikana riisin ja höyrytettyjen kasvisten kera ja viimeistele seesaminsiemillä.   

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit