BBQ Kassler
Saarioisten Ylikypsä Kassler sopii monenlaisen ruuan raaka-aineeksi. Herkku on löytänyt myös monen ravintolan listalle.
- G
- KM
- L
- M
Gluteeniton , Kananmunaton , Laktoositon , Maitoproteiiniton ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 25 g seesaminsiemeniä
- 25 g pellavansiemeniä
- 2 g tuoretta chiliä
- 10 g hienoa sokeria
- 10 g fariinisokeria
- 6 g limen mehua
- 200 g Memphis Smoky BBQ maustekastike 3 L
- 1000 g Ylikypsä kassler (Suomi) n. 2,2 kg
Valmistusohje
Mittaa laakeaan kattilaan siemenet, chili, sokerit ja limen mehu.
Paahda ainekset koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Lisää Memphis Smoky BBQ maustekastike ja keitä noin viisi minuuttia. Siirrä kastike jäähtymään.
Leikkaa Kasslerista noin kahden senttimetrin paksuisia viipaleita. Aseta viipaleet vuokaan, levitä kastike päälle ja kuumenna yhdistelmäpaistolla 170 °C:ssa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C.