BBQ koipinuijia ja couscous-kesäkääryleitä

Katuruokaa hyvällä fiiliksellä Saarioisten tapaan. Menossa mukana myös Poppamies!

  • KM
  • L
  • M

Valmistusohje

1. Sekoita Poppamiehen lime-jalapenokastike couscoussalaattiin ja valmistele muut kääryleiden täytteet.
2. Upota yksi riisipaperiarkki kerrallaan kylmään veteen muutamaksi sekunniksi ja nosta se sitten työskentelyalustalle. Työstä vain yhtä arkkia kerrallaan.
3. Asettele riisipaperille ensin salaatinlehti, sitten couscoussalaatti ja lopuksi muutama suikale kurkkua ja mangoa.
4. Käännä ensin kaksi arkin vastakkaista reunaa kohti keskustaa ja kääri sitten tiiviiksi rullaksi. Säilytä kääryleitä kosteiden liinojen välissä, jos ne joutuvat odottamaan tarjoilua.
5. Sivele sulatettujen koipinuijien pintaan Poppamiehen BBQ-kastiketta ja kuumenna 200 asteisessa kiertoilmauunissa n. 15 minuuttia.
6. Ripottele koipinuijien pinnalle seesaminsiemeniä ja tarjoile.