Saarioinen Oy

Brisket & Polenta

Salami-pekonimuru soveltuu erinomaisesti esimerkiksi polentan tai risoton maustamiseen.

  • G
  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Polenta

  • 25 g Salami-pekonimuru 500 g
  • 80 g polentajauho
  • 10,5 rkl vesi
  • 2 g suola
  • 6 g voi, laktoositon
  • 15 g parmesaanijuustoraaste

Valmistusohje

Leikkaa häränrinta noin 180 g annospaloiksi. Penslaa BBQ kastike lihan pintaan ja kuumenna uunissa, kunnes sisälämpötila on 70 astetta.

 

Kuullota polentaa varten salami-pekonimurua kasarissa, kunnes se alkaa hiukan ruskistua. Lisää vesi ja suola. Kiehauta ja vispaa polentajauhot sekaan. Ota kasari liedeltä ja laita kansi päälle. Anna polentan kypsyä muutama minuutti ja mausta lopuksi voilla ja parmesaanilla.

 

Tarjoile annos tumman rosmariinikastikkeen ja paahdettujen kasvisten kera.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit