Brisket & Polenta
Memphis Smoky BBQ-maustekastikkeella voit helposti glaseerata esimerkiksi häränrinnan maistuvaksi.
- G
- KM
- L
Gluteeniton , Kananmunaton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 180 g Ylikypsä häränrinta, pala, kypsä (Suomi) n. 1,6 kg
- 2,1 rkl Memphis Smoky BBQ maustekastike 3 L
Polenta
- 25 g pekoni
- 80 g polentajauho
- 10,5 rkl vesi
- 2 g suola
- 6 g voi, laktoositon
- 15 g parmesaanijuustoraaste
Valmistusohje
Leikkaa häränrinta noin 180 g annospaloiksi. Penslaa BBQ kastike lihan pintaan ja kuumenna uunissa, kunnes sisälämpötila on 70 astetta.
Kuullota polentaa varten kuutioitua pekonia kasarissa, kunnes se alkaa hiukan ruskistua. Lisää vesi ja suola. Kiehauta ja vispaa polentajauhot sekaan. Ota kasari liedeltä ja laita kansi päälle. Anna polentan kypsyä muutama minuutti ja mausta lopuksi voilla ja parmesaanilla.
Tarjoile annos tumman rosmariinikastikkeen ja paahdettujen kasvisten kera.