Saarioinen Oy

Broiler-juurespata

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 2500 g Sipulikuutio
  • 250 g Valkosipulimurska
  • Suola
  • Timjami
  • 15 kpl Laakerinlehti
  • 840 rkl Vesi
  • 350 g Kanafondi 2 L
  • 5 kpl Sitruuna, mehu ja raastettu kuori
  • 15000 g Kasvissekoitus, kypsä (tuore tai pakaste)
  • 10000 g Broilerin paistipala kypsä (Suomi) 2 kg, liemineen
  • Tuoreet yrtit (persilja, rakuuna, oregano)

Valmistusohje

  1. Kiehauta sipulit, mausteet, vesi ja kanafondi kattilassa. Valuta myös broilerin paistipussissa oleva neste joukkoon.
  2. Raasta sitruunan kuori ja lisää kuumentuneeseen liemeen. Lisää joukkoon myös sitruunan mehu.
  3. Liemen kuumentuessa asettele kasvikset ja broilerin paistilihat GN- vuokaan. Voit halutessasi leikata reisipaloja hieman pienemmäksi.
  4. Kaada päälle kuuma liemi ja kuumenna höyrypaistolla 140°C:ssa noin 20 minuuttia, tai kunnes sisälämpö 78°C.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit