Saarioinen Oy

Broiler-uunipaella

  • G
  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 8000 g Uunipaahdettu broilerin paistikuutio kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
  • 1250 g tomaattikuutio, pakaste
  • 2500 g paprikakuutio, pakaste
  • 1000 g sipulikuutio, pakaste
  • 75 g valkosipulimurska
  • 3750 g pitkäjyväinen riisi
  • 7500 g tomaattimurska
  • 315 rkl vähäsuolainen kanaliemi
  • 30 g savupaprikajauhe
  • 30 g curry
  • 90 g suola
  • 2500 g pakasteherne
  • 50 g lehtipersilja hienonnettuna

Valmistusohje

Mittaa 1/1-65 gn-vuokiin riisi sekä broiler-, tomaatti-, paprika- ja sipulikuutiot.

Sekoita tomaattimurska, kanaliemi, valkosipulimurska ja mausteet keskenään. Lisää liemi vuokiin ja sekoita.

Kypsennä 160°C yhdistelmäpaistolla noin 40 minuuttia. Sekoita pari kertaa paiston aikana. Lisää lopuksi herneet ja sekoita kevyesti.

Viimeistele paella lehtipersiljalla ennen tarjoilua.

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

1,600 kg           Uunipaahdettu broilerin paistikuutio

0,250 kg           tomaattikuutio

0,500 kg           paprikakuutio

0,200 kg           sipulikuutio

0,750 kg           riisi

2,400 l              liemi

0,500 kg           herne

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit